RSS

Thursday, January 14, 2010

Christian the lion


hi hi hi!a few days ago,aku terview video ni.best sangat.masa tu da lame dah.dalam tahun 70an.nak taw tentang ape.you all copy la tajuk 2 pastu cari kat youtube.Christian the lion (Full Video) Great Quality.ok,sebenarnya ia tentang seekor singa yang dibela 2orang sahabat.mase tu dorunk beli die masa kecik lagi and dorunk bela sampai besar.singa tu diberi name sebagai Christian.disebabkan Christian da semakin besar so dorunk rase tak boleyh nak bela si Christian ni dah.so dorunk terpaksa hantar ke Africa.tapi setahun kemudian dorunk berhasrat untuk melawat Christian semula walaupun kawan dorunk menasihatkan ianya bahaya sebab mayb Christian dah tak ingat dorunk.tetapi..sebaliknya :)

video ni pada aku memang best lah.first tyme rase macam nak menangis pun ade.hehe ;D terharu pun ade sebab Christian ni still ingat pada tuannya.i wish i could hug that cute lion.ohh..loving gila that lion.kalau Sotong kucing aku tu pandai peluk2 aku kan best.hehe..mase reunion tu die peluk2 tuan die macam dulu.sedih juga.mesti die rindu sangat2 pada tuannya,tapi die da ade family die sendiri.wife and anak2 die.rase mcam nak bela singa pun ade lepas ni.jom bela singa ramai2,nanti kena tangkap ngan Jabatan Perhilitan tak taw.hahaha :D

1 comment:

ECA said...

nnt ADD kakak tau..hehe

Post a Comment